Kollégium

Kollégiumunk a 3-as metró Göncz Árpád városközpont megállójától kb. 5 percre található, így a belvárosba negyed óra alatt el lehet jutni, de a főváros bármely iskolája is könnyen megközelíthető.

Az ország minden részéről szeretettel várjuk a tanulókat.  A diákokat két- és  háromágyas szobákban, koruk és az általuk látogatott iskolák szerint szállásoljuk el.  Minden szinten jól felszerelt teakonyha és közösségi szoba található. Biztosított a vezeték nélküli internet, de a laptopot nélkülöző diákoknak is rendelkezésére áll a számítógépterem.

Az aktív és hasznos kikapcsolódást szolgálja huszonötezer kötetes könyvtárunk és számtalan sportolási lehetőség. Így a fitness terem, labdajátékokra pedig a tornaterem, illetve jó időben a szabadtéri foci- és kosárlabdapálya, de akár a tíz percre található Margit-sziget is. Ezek mellett több szakkör is működik. A kollégium falain kívüli szórakozást szervezett színház-, mozi-, koncert- és múzeumlátogatások szolgálják.

A diákok tanulmányaiban szakmailag felkészült tanárok nyújtanak segítséget. A csoportos foglalkozások mellett személyre szabott egyéni foglalkozások keretei között segítik a gyengébben teljesítő, illetve érettségire készülő diákokat.

Az étkezésre lehetőséget nyújt a kollégium földszintjén található ebédlő, de a diákok az egyes emeleteken található teakonyhákban is süthetnek-főzhetnek.

>> szórólap – magy/szlov<<